-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:18522 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

فلسفه وضو چيست و چرا انسان بعد از استحمام و تميز شدن بدن بايد براي نماز وضو بگيرد؟
استحمام ربطي به وضو ندارد؛ زيرا وضو يك عمل عبادي خاص با دستورات ويژه و نيت مخصوصي است ؛ در حالي كه شستن بدن صرفاً يك عمل نظافتي است و ارتباطي با جنبه هاي معنوي و عبادي و اسرار معنوي نهفته دروضو ندارد .گرچه حكمت و فلسفه واقعي احكام الهي براي ما روشن نيست ؛ ولي آنچه از كلام معصومين ( ع ) و به كمك عقل مي توان استفاده كرد، اين است كه فلسفه وضو گرفتن فقط براي تميز شدن ظاهر بدن نيست تا شما بگوييد وقتي انسان از حمام بيرون مي آيد چه نيازي به وضودارد؟ وضو و غسل يك طهارت معنوي در روح انسان ايجاد مي كند .نمازواقعي پرواز روح و سفر معنوي انسان به كوي دوست است . از اين روگفته اند ( ( الصلاه معراج المومن ؛ روح انسان با نماز به معراج مي رود ) ) وهمان طوري كه براي هر سفري مقدماتي لازم است ، براي اين سفر هم طهارت روح شرط است و يكي از وسايل آن وضو و غسل مي باشد .رسول خدا ( ص ) فرموده اند : ( ( هر كس نمازهاي پنجگانه را اول وقت بخواند مثل كسي است كه در هر روز پنج نوبت بدن خود را در آب رودخانه شست وشو نمايد؛ همان گونه كه در بدن هيچ آلودگي باقي نمي ماند، كسي هم كه نمازها را با مقدماتش انجام دهد، روحش از گناه و آلودگي پاك مي شود.;

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.